“Wie is Piekie Barbier?”

Mijn naam is Nick Piekhaar, oftewel “Piekie”. Sinds mijn jeugd kreeg ik al snel de bijnaam “Piekie”; dit vanwege mijn bijzondere achternaam. De naam “Piekie Barbier” was al snel geboren.

Na negen jaar als accountmanager te hebben gewerkt  kwam ik er achter dat dit pad voor mij niet bestemd was. Ik miste de creatieve kant van mezelf in het dagelijks leven. Daarom heb ik besloten het roer om te gooien en een barbiers opleiding te volgen bij de Barberschool in Delft.

Na enkele weken tijdens mijn opleiding wist ik het zeker: “ik wilde barbier worden”. Met trots mag ik zeggen dat ik in februari 2017 afgestudeerd ben aan deze Barberschool in Delft onder leiding van Joost Mulleman. Joost heeft ervoor gezorgd dat ik een grote passie voor het vak en het ambacht heb gekregen. De authentieke service, de haarstijl en de bijbehorende beleving is wat dit vakmanschap mooi maakt.

Volg Piekie via Social Media voor de nieuwste trends, stijlen en producten